Gå till vanliga hemsidan
Jocke Hedqvist
Jocke Hedqvist fyramålsskytt när Broberg besegrade Tillberga hemma med 7-3.

Tisdag 28 Dec 2010 20:59

Hammarby nollade Villa

Tog sin revansch efter förra veckans storförlust

Hammarby vann kvällens möte mot Villa hemma på Zinkensdamm med 3-0. På Hällåsen blev Joakim Hedqvist fyramålsskytt när Broberg bärgade en säker seger mot Tillberga.

Hammarby nollade Villa

Ja, Hammarby fick sin revansch på Villa efter att ha blivit överkörda med 8-3 i förra veckans bortamöte. Redan efter tolv minuter hade Hammarby gått upp till en 2-0 ledning och många väntade en storseger för Hammarby. Men trots stort spelövertag i stora delar av matchen för Hammarby så skapades inte så mycket framåt. Målmässigt hände ingenting efter 2-0 målet förrän i den 83:e matchminuten då Patrik Nilsson sätter sitt andra och Hammarbys tredje och sista mål för kvällen. Trots en del bra chanser lyckas Villa inte spräcka nollan och matchen slutar 3-0 till Hammarby.

Broberg körde sönder Tillberga

När Tillberga tidigare på säsongen tog emot Broberg så besegrade de Söderhamnslaget med klara 7-2. När de idag gästade Broberg på Hällåsen så hade de dock inte så mycket att säga till om. I den 29:e matchminuten fullbordar Joakim Hedqvist sitt hat-trick när han ger Broberg en 3-0 ledning efter två straffmål och ett hörnmål. I andra halvlek kommer Tillberga in i matchen mer och mer men Brobers seger är aldrig hotad och slutresultatet skrivs till 7-3. Joakim Hedqvist fyramålsskytt.

Edsbyn avgjorde på övertid

Det blev en hård kamp om poängen för Edsbyn hemma mot Vänersborg. Vänersborg var i ledning under stora delar av matchen och verkade ha bra kontroll en bit in på andra halvlek. Edsbyn sätter dock kvitteringen på hörna med kvarten kvar att spela och i den andra tilläggsminuten ordnar Felix Pherson segern till Edsbyn genom sitt 4-3 mål.

Jämn match på Tingvalla

Det blev en målrik match på Tingvalla när Boltic tog emot Haparanda. Lagen följdes åt målmässigt hela matchen. Boltic tar ledningen för första gången i matchen när Jacob Bucht sätter 5-4 med elva minuter kvar. Men Haparanda lyckas vända matchen under de sista tio minuterna och vinner med 7-5.