Christoffer Norin
Christoffer Norin lånas ut IFK Vänersborg kommande säsong.

Tisdag 29 Maj 2012 17:32

Villa hyr ut Norin

IFK Vänersborg försökte värva Villahalven Christoffer Norin, men fick nej. Nu blir det ändå spel i Vänersborg för Norin. Han hyrs ut till konkurrenten kommande säsong.

Villa Lidköping BK och IFK Vänersborg är överens om ett hyresavtal för Norin under säsongen 2012/2013.
Christoffer som senaste säsongen spelade 10 matcher i Villa Lidköping och svarade för 3 poäng (1+2) har skrivit ett nytt rakt 2-årsavtal med Villa där han skall vara utlånad under hela det första året.
Villa Lidköpings klubbchef Jonas Johansson:
- För att få större möjlighet till speltid och utveckling som spelare önskade Christoffer själv att få bli utlånad kommande säsong, detta på grund av den hårda konkurrenssituation som råder i truppen.
– Han behöver få kontinuerlig speltid för att ta nästa kliv i karriären, IFK hade behov av en halv och det öppnade för Christoffer. Helst hade vi sett att Christoffer blev kvar och tog kampen, men detta blir en bra lösning för alla inblandade parter säger Johansson.
Villa ser Norin en stor talang som klubbledningen hoppas skall representera laget under många år framöver.

Norin tacksam
Christoffer Norin om att hyras ut:
- Jag är jättetacksam för att jag fått denna möjlighet. Villa har varit oerhört lyhörda att tillgodose mina önskemål och Vänersborg har varit tydliga med att de vill satsa på mig.
– Fördelen med detta upplägg är att jag kan bo kvar och jobba i Lidköping, det var viktigt för mig då jag inte är intresserad av att flytta. För mig är målet på sikt att ta en ordinarie plats i Villa, men kommande säsong kommer det att vara en knivskarp konkurrens om platserna och jag är i behov av mycket speltid för att ta nästa steg i karriären.
J

Kommentarer från Disqus