Klas Nordström, Villa
Foto: Palle Edström
Målskytten Klas Nordström lämnar Villa Lidköping för Hammarby.

Onsdag 20 Apr 2011 07:10

Målskytt byter till Hammarby

Klas Nordström gjorde 24 mål under sin första säsong i Villa Lidköping, trots en viss begränsning i speltid. Nu väljer parterna att skiljas åt och Klasses karriär fortsätter istället i Hammarby.

26-årige Nordström kom till Villa från Västerås SK inför den senaste säsongen. Nu har Villa och Klas valt att bryta det avtal som 1+1 år som man hade med varandra.
– Det hela har skett i samförstånd. Vi såg helt enkelt bandy på två helt skilda sätt, och det var bäst för båda parter att vi skiljdes åt som vänner nu och går vidare med våra olika mål och karriärer, säger Villas klubbchef Jonas Johansson.
Hammarby var inte sena att plocka upp målskytten. Stockholmslaget saknade en målskytt bredvid Patrik Nllsson i vintras och valde då att temporärt låna Lasse Karlsson från Ale/Surte.

Talang återvänder till Hammarby
Hammarby noterar ännu en nyförvärv. 18-årige halven och juniorlandslagsmannen Anders Persson återvänder till Hammarby efter att ha främst spelat juniorbandy med Sandviken under sin tid på bandygymnasiiet. Anders har Spånga/Bromsten som moderklubb men har också spelat juniorbandy med Hammarby.

Kommentarer från Disqus